Kleur en stijladvies - Colorific

Reacties van klanten

Hoi Adinda,
Dit kan ik je niet onthouden. Een collega die sinds juni 2011 bij ons is komen werken, dus na onze shopsessie zei: 'Je ziet er altijd zo leuk uit. Ik denk elke dag weer 'wat zou ze nu weer aan hebben?!' en alles past zo goed bij elkaar. Het is altijd helemaal af'. Ik vond het erg leuk om te horen en voor jou een groot compliment! Ik kijk weer uit naar ons shopmoment in de zomer.
Bernadette

Beste Adinda,

Hartelijk bedankt voor je geweldige lezing!Ik heb erg veel positieve reacties gehoord, ook de opkomst was goed! Al met al ben ik erg blij je in mijn bestand te hebben en ik zou dan ook graag meer weten over je andere workshops.
Tineke, Bibliotheek N.V.
 

Hoi Adinda,
Ik ben ontzettend tevreden met wat ik heb geleerd. Inmiddels heb ik het e.e.a. aangeschaft. Wat ik grappig vind is dat ik nu naar kleuren en modellen kijk waar ik anders met een grote boog omheen liep. Ook slaag ik nu in andere winkels, al met al heel positief. Een groot compliment kreeg ik vorige week van een collega: 'Klazina, wat een leuke kleding heb je toch aan de laatste tijd!'
Klazina

Dag Adinda,
Ik ben blij met mijn kleuradvies. Makkelijk shoppen, efficiënter, voordeliger, grotere tevredheid en meer durven met kleur. Kleuren lopen nu mooi in elkaar over en dat geeft een goed resultaat. Ook ben ik blij met de make-up, mijn ogen komen mooi uit. Nee, ik had dit 30 jaar eerder moeten doen, dat is me wel duidelijk.
Sonja