Groepsarrangementen & workshops

Voor groepen maakt Colorific programma’s op maat. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een arrangement samen. Het is mogelijk een programma te maken waarbij onderdelen van verschillende workshops aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van kleur- en stijladvies met een groep vriendinnen, zussen of collega’s op locatie. Programma’s van een paar uur tot een hele dag zijn mogelijk.

Prijs is afhankelijk van aantal personen, programmakeuze en locatie. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave aan.

Workshop Kleding & Communicatie 

Bij elk contact draait het om vertrouwen. Er is maar één kans voor de eerste indruk. Daarover gaat de workshop Kleding & Communicatie. Leer hoe je mensen om je heen positief kunt beïnvloeden door je kleur- en kledingkeuze.
Deelnemers worden geprikkeld na te denken over welke indruk ze achterlaten. Uiteraard krijg je tijdens deze workshop een grote hoeveelheid tips en trucs om ervoor te zorgen dat jouw unieke persoonlijkheid zichtbaar wordt in je kleding.

Wat straalt je uit als je zwart draagt, in welke situatie is een donkerblauwe outfit slim en welke kleur kunt je het beste dragen tijdens het bijleggen van een conflict? Aan het eind van de workshop zijn deze vragen beantwoord en is iedereen zich bewust van zijn persoonlijke uitstraling.

Duur: 1-2 uur
Aantal personen: 12-40

Workshop Kleur & Kleding

Tijdens de workshop Kleur & Kleding draait het om kleuradviezen. Je leert alles over de succesvolste kleuren voor jouw garderobe. Samen onderzoeken we welke kleuren goed staan en jouw uitstraling extra krachtig maken.

Ik begin met een uitleg over de kleurentheorie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer een individueel kleuradvies. Na afloop krijgen alle deelnemers een kleurenwaaier met 96 kleurstalen mee naar huis. Deze waaier maakt het shoppen naar de ‘juiste kleuren’ een stuk gemakkelijker.
Duur: 2-6 uur
Aantal personen: 6-40

Workshop Stijl & Kleding

Bij deze workshop is de kledingstijl het centrale thema. Geen mens is hetzelfde, dus voor ieder postuur bestaan verschillende kledingstijlen. Je krijgt advies over welke belijning jou het mooiste staat, maar ook welke stijl het beste bij jou past. De eerste indruk, lichaamsbouw, gezichtvorm, persoonlijkheid én diverse kledingsstukken zijn de onderwerpen die aan bod komen. Goed gekleed zijn heeft niets te maken met een perfect figuur, maar het leggen van positieve accenten op de juiste plek.

Duur: 1,5 tot 2 uur
Aantal personen: 8-35