Make-up advies

‘Met minder meer doen is mijn uitgangspunt’

Bij een kleuranalyse hoort een uitgebreid make-up advies. We gebruiken de kleuren die passen bij jouw seizoenstype en uitstraling. Wist je dat een perfecte make-up niet langer dan vijf tot tien minuten hoeft te duren? Ik laat je zien hoe je dat doet.

Make-upadvies

Een perfecte make-up hoeft dagelijks niet meer dan vijf tot tien minuten te kosten. Als visagist kan ik jou leren hoe je dat doet. Na een gezichtsanalyse gaan we aan de slag en leer je hoe je een professionele make-up aanbrengt die de hele dag perfect blijft zitten. Het resultaat is een make-up die jouw uitstraling versterkt. Kom alleen of samen met een vriendin voor een (los) make-upadvies. Wil je met een groepje vrienden, familie of zussen komen? Je bent van harte welkom om samen aan de slag te gaan en zelf de poederkwast te hanteren! Natuurlijk kun je dit advies ook combineren met kleur- en/ of stijladvies. [link naar betreffende adviezen als je op het woord klikt].

Wat levert een uitgebreid Make-Up advies van Colorific jou op?

> Een snelle make-up die past bij je levensstijl
> Sprekende ogen die uitnodigen erin te kijken
> Een basis make-up waarbij je eindeloos met kleding kunt combineren

Benieuwd wat een Make-Up advies kost? Of in combinatie met een stijladvies of een kleuranalyse? Klik hier voor de meest recente prijslijst.

Zin om met make-up aan de slag te gaan? Klik hier om contact op te nemen!