Stijladvies

‘Elke keer wordt ik weer verrast om door de juiste combinatie van kleur en kleding nieuwe kanten van mensen te ontdekken’

Bij het stijladvies kijken we naar de verhoudingen van je lichaam. Je lichaamsbouw én persoonlijkheid vormen het uitgangspunt voor een goede garderobeplanning. We starten met een lichaamsbouwanalyse zodat we weten wat jouw plus- en aandachtspunten zijn.

Aan de hand van meegebrachte kleding en een collage gaan we op zoek naar de kleding die bij jouw postuur en persoonlijkheid past. Door jouw pluspunten te accentueren vallen je minpunten automatisch in het niet. Ook krijg je advies over passende haarstijlen, brilmonturen en het belang van accessoires. Door kleur, stijl en persoonlijkheid in balans te brengen zullen mensen met grote bewondering naar je kijken.

Stijlboek

In het stijladvies stellen we een persoonlijk stijlboek samen met daarin alle informatie over jouw stijl en persoonlijkheid. Deze krijg je mee naar huis zodat je nog eens rustig kunt nalezen en zien welke kleding jou het mooist maken. Zo kun je de tips en trucs die voor jou gelden altijd blijven toepassen.

Wat levert een stijladvies van Colorific jou op?

   > Je leert pluspunten te benadrukken
   > Je weet welke patronen, stoffen en vormen bij jouw figuur passen.
   > Jij en jouw persoonlijkheidssterkten worden meer zichtbaar.
   > Jouw passende garderobe leent zich voor meerdere combinaties
   > Je leert verrassende combinaties te maken, zelfs met oudere kledingstukken!

Wat kost een Stijladvies? Klik hier voor de meest recente prijslijst.

Zin om samen aan je persoonlijke stijl te werken? Klik hier om contact op te nemen!