Tarieven

Colorific biedt een persoonlijk kleur- en stijladvies voor vrouwen én mannen. Het mooiste en krachtigste van jou komt naar voren. Je kunt alleen komen of samen met anderen. Ik ontvang groepen tot 5 personen in de sfeervolle studio van Colorific. Daarnaast verzorg ik graag arrangementen op een locatie naar keuze.

Kleuradvies compleet ( 2 uur)

Inclusief: kleuranalyse, kleurenwaaier met 96 kleurstalen in etui
(t.w.v. € 45,00), advies accessoires en sieraden, advies haarkleur en passend make-upadvies

€135,00

Kleuradvies basis (1 uur)

Inclusief: kleuranalyse, advies sieraden, kleurencredit kaart

€75,00

Make-upadvies (45 min)

Inclusief: uitleg kleuropbouw en werkwijze van een dag make-up, tips en aanpassingen voor avondmake-up

€45,00

Follow-up kleur ( 30 min)

Even een kleur-update om het effect van verschillende kleuren te zien, je bent ondertussen grijzer geworden, hoe zat het ook weer met de koele en of de warme kleuren? Om te zien of je nog steeds op de goede weg zit kun je gekochte kledingstukken meenemen.

€35,00

Stijladvies (2,5 uur)

Inclusief: Persoonlijk stijlboek met informatie over o.a. persoonlijke stijl, halslijn, belijning, lengtes, accessoires, brilmonturen en kapsels

€140,00

Kleur & Stijladvies (4 uur)

Een volledig arrangement waarin je op één dag alles over kleur- en styling leert. Inclusief uitgebreide kleurenwaaier, make-up advies, koffie, thee met lekkers en lunch.

€250,00

Garderobescan op maat ( 5 uur)

Inclusief: Een kleur en stijladvies aan huis, het indelen en ordenen van je kleedruimte tot een overzichtelijke, werkbare en afgestemde garderobe. Exclusief reiskosten a € 0,35 per km

€350,00

Bij 2 of 3 personen ontvang je 10% korting
Bij 4 of 5 personen ontvang je 15% korting

*In het arrangement voor twee of meer personen zit een lunch of hapjes inbegrepen.

Groepen

Neem voor een prijsopgave voor groepen en workshops contact op met Adinda

Cadeaubon

Een kleur- en/of stijladvies is een origineel en waardevol cadeau voor een speciale gelegenheid. Bij Colorific kun je  kiezen voor een waardebon voor een compleet advies, of een waardebon bestellen die een bedrag vertegenwoordigt. De hoogte daarvan bepaal je zelf. Wij verzorgen een fraai ingepakte bon en een informatiepakket die je aan de gelukkige ontvanger kunt geven. Wij kunnen de bon natuurlijk ook namens jou rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Met een kleur- en stijladvies geef je iemand een cadeau voor het leven! Een persoonlijk cadeau voor een bijzonder mens die daar blijvend plezier van heeft.